Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampeerplekken standaard

Plaatsen 1 t/m 5 en 7 zijn geschikt voor caravans/ tenten die maximaal circa 7 meter lang zijn (inclusief dissel). De grootte van de plekken is ongeveer 65 m2. Er is ruimte voor een eventuele voortent of luifel, bijzettentje en zitje. Plek 7 heeft een eigen watertappunt. De auto staat op de centrale parkeerplaats. 

 

  

 

 

 

 

         Plek 1 t/m 5                                                                                                         Plek 7                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 Plek 6                                                               Seizoensplek

Plaats 6 is een kleine trekkerstentplek voor 2-persoonstentjes tot circa 3 meter. Op de plek staat een picknicktafel waar u gebruik van kunt maken. Zoals alle plekken heeft ook deze plek elektra (6A). De seizoensplek was oorspronkelijk bedoeld voor een vaste plek maar inmiddels is het een gewilde plek voor zowel campers alsook de iets grotere caravans die liever een standaard veldplek willen. Ook deze plaats heeft een eigen watertappunt.

 

Caravan 

Tussen plek 7 en de seizoensplek in staat onze gepimpte caravan BoerenGroen die u compleet ingericht kunt reserveren. De caravan heeft een eigen terrasje tot zijn beschikking en een buiten kookplek. De caravan is niet geschikt voor huisdieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bell tent

 

 

 

 

 

 

 

 

Achterop de camping is een aparte plaats gereserveerd voor onze ruime 8 persoons 

Bell tent die we ingericht verhuren. In deze tent kunt u gewoon staan en er is genoeg leefruimte. Er staat een groot 2-persoonsbed en 2 kinderbedden. Uw huisdier is hierin, in overleg, ook welkom.  

De Bell tent plek heeft een eigen vlonderterras met omheining en een ingerichte buiten kookplek. Het uitzicht op de akkers is prachtig. 

 

  

Kampeerplekken groot

Ons terrein heeft ook een veld met 3 grote plaatsen van rond de 90 m2. Deze plekken kunt u reserveren voor wanneer u een kampeermiddel heeft groter dan 7 meter (en tot ongeveer 10 meter lang inclusief dissel) of wanneer u het fijn vind om een grotere plaats te hebben. Grote plek nummer 1 heeft een eigen terras. Ook is het mogelijk om het hele veld, voor bijvoorbeeld meerdere gezinnen, te huren. Vraag hiervoor bij ons voor een prijsopgave. Voor de grotere plaatsen wordt een toeslag berekend. 

Speeltuin 

 

 

 

 

 

 

Camperplekken                                        

Naast het veld is een leuke speeltuin met onder andere meerdere schommels, wip wap, trampoline, 2 speelhuisjes, rekstokken, zandbakjes voor de kleintjes en glijbanen. Er staan op de speciale 'kinderparkeerplaats' ook skelters, traptractor, loopfietsje en ander buitenspeelgoed om mee te spelen. Wanneer de kinderen uitgespeeld zijn op onze camping dan is er altijd nog de gelegenheid om naar het dorpje te fietsen (1,5 km) waar een mooie grotere speeltuin is. 

We bieden 3 verharde plaatsen aan voor campers. Iedere plek heeft een groenstrook waar ruimte is om een tafel met stoelen neer te zetten.                                                                

Kampeerwagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


  

 

 

De kampeerwagen kunt u compleet ingericht huren. Er is een toilet aanwezig, een keuken met diverse voorzieningen en uw bed is heerlijk opgemaakt wanneer u arriveert. De kampeerwagen is geschikt voor tenminste 2 volwassenen en 2 kinderen. Tevens is er een derde vast peuterbed voor een derde kind. De kampeerwagen is niet geschikt voor huisdieren. In de keuken is een koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. Tevens een elektrisch kookplaatje, wat pannen en andere keukenbenodigdheden. U kunt in de keuken afwassen en de spullen (inclusief keukenlinnen) zijn hier ook voor aanwezig. Bij de wagen staat een picknicktafel en parasol. Indien gewenst is er een  mogelijkheid voor het neerzetten van een kinderstoel en kan er extra een campingbedje worden bijgeplaatst. Kortom, u bent van alle gemakken voorzien. 

 

 

 

 

 

Sanitair

In het toiletgebouw met verwarmde douches (voor de heren en dames apart) is toiletpapier en handzeep aanwezig. Ook is daar een grote EHBO koffer en een brandblusser in geval van nood. Het legen van uw chemisch toilet kan in de daarvoor geplaatste stortbak. In de damesruimte hangt een wandcommode voor het verschonen van uw baby.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemeenschappelijke ruimte

Neemt u ook eens een kijkje in de kleine kapschuur. Deze is ingericht als gemeenschappelijke ruimte. Er is plek genoeg om hier gezellig te zitten en een boek of tijdschrift te pakken uit de minibieb. Er liggen spelletjes, tekenspullen en ander speelgoed voor u en de kinderen. Wanneer er producten geoogst worden dan kunt u deze ook hier vinden en gerust een gratis maaltje pakken. Zo leggen onze kippen iedere dag een ei. Verder kunt u bij ons boerderij-ijs kopen en verschillende drankjes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze mini camping is een goede uitvalsbasis om zowel Friesland te verkennen, de polder in het noordelijkste puntje van Flevoland als ook het Nationaal Park de Weerribben in Overijssel. Er is ontzettend veel te doen en voor iedere interesse wel wat wils. Ook als u heerlijk wilt ontspannen op het strand van Lemmer of een van de andere nabij gelegen strandjes.

 

Staat hierboven niet beschreven zoals u het graag wilt, vraag bij ons naar de mogelijkheden. 

 

Camping BoerenGroen 'gezellig' 'kleinschalig' en 'persoonlijk'

 

 


Camping BoerenGroen staat op de kaart: Camping BoerenGroen - Google Maps